speel je wijs!

wijswijs is leren door samen spelletjes te spelen!

Spellen spelen geeft plezier, verbindt en draagt bij aan de ontwikkeling van iedereen.

De missie van wijswijs is om met gevalideerde en leuke gezelschapsspellen ontwikkeling te stimuleren.  Onze missie is bereikt als in ieder huis, op elke school en overal gevalideerde spellen gespeeld worden. Zo oefenen kinderen thuis en op school ongemerkt fanatiek en toch gericht rekenvaardigheden. Het geeft ouders de kans om op de leukste manier bij te dragen aan de ontwikkeling van hun kind: door spellen te spelen. Ouderbetrokkenheid wordt zo plezierig en laagdrempelig.

Mocht je met de gehele school willen beginnen spellen thuis en in de klas te spelen, dan kun je een spellotheek aanschaffen. Soms blijkt dat voor ouders het niet zo vanzelfsprekend is om spellen te spelen thuis. De ervaring leert dat workshops voor ouders om te “leren spelen” een vertrekpunt kunnen betekenen. Voor leerkrachten zijn er verschillende mogelijkheden. Als je de button workshops aanklikt vind je daar een overzicht.

Een proef kan zijn om te starten met de spellentas. Via spellentas kun je bekijken wat daarin zit en op een laagdrempelige manier spellen in de klas brengen of spellen uitlenen.

Bestel online

U kunt de spellentas of spellotheek direct hier bestellen.

Home
© wijswijs 2018