spellotheek

Wil je alle leerlingen binnen de school kennis laten maken met verschillende spellen op hun eigen niveau, kies dan voor een spellotheek. De spellotheek is een bibliotheek vol spelletjes. Leerlingen en ouders kunnen spelletjes lenen om thuis te spelen. Leraren kunnen de spelletjes lenen om in de klas te spelen als aanvulling op het rekenonderwijs.

De spellotheek bestaat uit een assortiment van ruim 40 bewezen leuke spelletjes, die bij de leerstof op school passen. Op spellotheek_wijswijs vind je het huidige assortiment, voor welke groepen deze spellen geschikt zijn en welke rekendomeinen de leerlingen oefenen. Van sommige spelletjes zijn extra exemplaren toegevoegd, omdat deze binnen scholen zeer populair blijken te zijn. Dit assortiment is geschikt voor scholen met een omvang van 150 kinderen. Uiteraard is het mogelijk om zelf deze spellen samen te stellen.

Wijswijs biedt de mogelijkheid voor scholen om een abonnementen af te sluiten om de spellotheek jaarlijks met een aantal spellen uit te breiden en een aantal extra spelletjesonderdelen toe te voegen.

 

Bestel online

U kunt de spellentas of spellotheek direct hier bestellen.

Home
© wijswijs 2018